Ook wij werken met een vaste klantenkaart.  Misschien denkt u ‘weer een kaart, mijn portemonnee zit er vol mee’.  Alleen niet met onze kaart. Wij bewaren de kaart voor u in de winkel. U houdt ruimte in uw portemonnee en zo kunt u de kaart nooit vergeten.  

Met onze vaste klantenkaart spaart u voor een leuke korting op de aankoop van uw nieuwe schoenen. Bij iedere besteding van € 25.-  ontvangt u op uw klantenkaart een stempel. Bij 20 stempels is de kaart vol en ontvangt u van ons een cadeaubon t.w.v. €25,= welke u bij ons in de winkel kunt besteden. De cadeaubon is een jaar geldig.Tijdens de opruiming ontvangt u van ons geen stempels en kan de kaart niet ingeleverd worden. De volle klantenkaart is onbeperkt geldig. Er wordt nooit contant uitbetaald.

Voorvertoning
Als vaste klant wordt u door ons als eerste ingelicht als:
  • onze nieuwe collectie binnen is,
  • er een leuke actie op komst is
  • of als de opruiming van start gaat  

 


Tweemaal per jaar, aan het begin van ieder seizoen, hebben wij  
‘de week van de rode loper’.

Wanneer onze nieuwe collectie binnen is, rollen wij één week lang de rode loper uit, zodat iedereen weet dat wij klaar zijn voor het aankomende nieuwe seizoen. U krijgt van ons, als vaste klant, persoonlijk bericht per post of e-mail met de exacte datum van de week van de rode loper. Ons assortiment is in die tijd nog optimaal dat betekent dat u voldoende keuze heeft.